Sunday, February 26, 2012

Happy birthday To Mee :')

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

happy birthday to me
happy birthday to me..
happy birthday to Fiqah..
happy birthday to meee.. :)

tadaaaa... iklan sabun Daia.. HAHAHA :P

semalam birthday aku.. I thinks that was my boring and full of sadness birthday ( dah start dah ayat tungang langgang dia.. ahh abaikan pepatah itu ) tapi itu semua angan-angan mat jenin.. eh ada kaitan kew?? ahh abaikan seklai lagi!!! haha.. korang tau tak sepanjang hayat aku selama 17 tahun aku tak pernah-pernah dapat surprise birthday party.. it was firts and hope it is not last.. ( again english broken) hahaha.. thanks for all my friends yang mana terlibat dengan misi dan visi the prangg!!! bahasa mudahnya SURPRISEE!!!! pandai berpakat yew.. pandai berlakon yew.. nasib baik tak taruk pewangi dan bedak tambahan iaitu tepung dan telur.. kalau tak aishh memank cantik menarik tertarik kau memank de bom la kan... ahaks :)

korang tahu tak.. my best friends nih memank jaguh dalam lakonan.. owhh sakit perut yew.. cari tandas yew.. makan dekat KFC lah.. suh aku beli makanan itu ini lah.. pandai yew.. siap korang .. HAHA.. again thanks guys :) okey meh aku kasi sedikit sinopsis about that day lah.. hari yang amat memenatkan but enjoy :)

semalam hari jadi aku and kebetulan ada pameran JOM MASUK U dekat Stadium Sultan Muhammad ke IV.. so aku dengan kawan-kawan yang lain join lah.. macam best jew kan.. boleh aku tanya pendapat akak kat situh about what course that suitable with me :) benda free jew kowt jangan nak tolak-tolak.. so apabila di tolak bahagi darab tendang timbang kitaorang pom pergilah dekat sana dengan bas sekolah.. sumpah masa duk tunggu bas nak bertolak pergi sana tak terdetik and terlintas langsung di hati aku yang kawan-kawan aku nak buat surprise.. dia orang biasa2 jew kowt .. pandai cover tu haaa.. hahaha.. sesampai jer dekat sana.. terus masuk khemah .. wahh greatt.. manusia macam ulat.. aku tak nampak lansung gerai2 kat situh.. manusia-manusia ramai.. bersesak-sesak aku .. lemas makkkkk!!! so akibat dari pada ketidak tahan penafasan aku and the geng blahh dari khemah tuh.. mahu mati berdiri aku kalau duduk lama-lama kat situh.. nak mintak khidmat nasihat abang handsome pom susah.. opsss.. HAHAHHA :PPP

so sekeluarnya dari khemah kitaorang ronda2 dekat luar stadium tuh.. and someone from my friend said " jom pergi kfc.. lapar lah.. tak makan pagi lagi" so aku yang memank tak sarapan pagi tuh terus setuju.. sebenarnya kitaorang semua tak sarapan lagi bukan aku sorang.. HAHA.. so jalan-jalan lah cari pasal pergi kfc yang memank selang 3 tapak kaki dainasor dari stadium tuh.. HAHA... so setiba di sana.. aku pendekkan cerita malas nak menaip pnjang-panjang..masa duk borak2 dengan budak sekolah aku yang join jugak program tuh.. tertiba aku rasa seram sejuk jew.. macam hantu lintas aku.. wahh gitu.. hahahha.. main hantu2 pulak dah.,.. xdew lah.. lepas habis borak aku nak p duduk dekat meja aku lah.. pusing jew.. tiba-tiba.. PRANGGGGGG!!!!!!!!.. tak2 bukan langgar orang tapi aku nyaris2 nak langgar kek.. HAHAHA.. pandai yew senyap -senyap duduk belakang aku.. nasib baik smepat brekk.. kalau tak haa memank aku balik berbedakkan kek lah.. hahaha.. so bergemalah alunan nyayin sumbang para sahabat aku.. malu akud ekat mak cik mak cik and budka-budak kat situh... awww.. malu tapi mahu dong... hahahha.. anyway THANKS A LOT GUYS.. you guys make my day more beautiful then yesterday ;) 

nih antara gambar2 di sekitar pranggg tersebut... selamat menjamu selera.. wahh gitu.. haha


 before the prang..








 during the prangg!!haha

  after the prangg!! and hye.. i'm a birthday girl... ahaks :P

 and this cake is from my lovely friends yang sanggup kumpul duit and jalan dari stadium ke parkson yang sejauh 8 km.. wahh terharu tahu dop?? thanks again kawan.. aku sayang korang ketat-ketat... tak mampu nak membalas dengan apa-apa.. aku hanya mampu ucapkan terima kasih terima kasih and terima kasih (!) love you all so much... thanks KYNA, SARAH, SHIDA, AEFA, UYEN,ALYA LIZA, and RAJA yang menjadi photographer yang tak bertauliah.. hahaha.. and kepada semua lah yang ada kat situh... semua-semua.. aku sayang korang :")

p/s : happy birthday to my lovely mom also yang turut meraikan hari jadi yang ke..... pada hari kemarin dimana sama tarikh dengan aku... i love u mom... so much.. tak mampu nak beli hadiah sebab tak ada duit.. hanya mampu berdoa semoga mama sihat selalu and i will do my best for SPM 2012.. insyallah :')

2 comments:

  1. epi besday. tu kepsi kat stadium. sekoloh mane neh?

    ReplyDelete