Thursday, January 3, 2013

Bumble Bee Bertukar..?? hayaak :P

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua

Di pagi yang hening ini.. ada burung terbang berkicau ke sana ke mari ke mari ke sana.. eh tertiba feeling buat ayat sastera apa sal?? rindu sekolah gamaknya yew.. hikhik :P sebenarnya mood Fiqah baik pagi ini.. bangun pagi tadi terasa nk adjust-adjust semua yang ada dalam blog nih.. yewlah tahun baru kan.. terasa tak kena pulak taruk header lama and background lama.. entry lama tak apa.. HAHA :p

so dengan semangat yang waja dan gagah perkasa. Fiqah terus bukak laptop edit-edit mana yang patut Fiqah tukar.. mana yang Fiqah rasa.. hmm tak kena di mata lah.. ihik :P naik pening kepala.. tak tahu  nak tuka apa.. nak gantikan dengan apa.. pening pening.. 

last-last buat keputusan tuka header dengan background.. sebab nak tuka yang lain banyak sangat keyword dia yang nak kena tuka.. aihhh peninglah.. malasnya nak buat.. tapi teringin jugak.. ihik :P 

masa edit header tuh.. hayaa berpeluh-peluh.. penuh satu baldi.. erkkk?? kotornya bunyi,, HAHA.. propa jerla.. tak berpeluh pom.. sekarang kan dekat kelantan duk main musim hujan lagih.. sejuk.. mandi pom rasa malas.. mengigil tak tentu hala.. HAHA LOL nak buat header nih senang jer sebenarnya.. tapi perlukan daya pemikiran yang superduperdouble wow.. ehh tertiba :P eh kejap. bila Fiqah cakap macam tuh tak bermakna Fiqah nih punya daya pemikiran superduperdouble wow.. eh?? sekali lagi.. HAHA :p Fiqah pom masih tercari-cari daya pemikiran tersebut.. lahaii.. susahnya nak jadi kreatif.. 

so dah di takdirkan Fiqah nih tak punya itu semua.. jadi Fiqah hanya boleh buat apa yang otak Fiqah dapat capai.. biasa-biasa saja.. gaya budak sekolah rendah camgitu haa.. ihik :P tapi bila pikir-pikir balik tak semestinya nak kena punya otak yang superduperdouble wow sebab buktinya Fiqah yang tidak punya kelebihan itu pom mampu buat kan.. kan kan.. even tak secantik si pakar buat.. tapi itu sudah cukup tuk memuaskan mata memandang.. persoalan.. memuaskan ke.. *ching

so bila dah siap semua tuh maka BUMBLE BEE Fiqah pom bertukar wajah. yeahhh.. *bumble bee adalah gelaran Fiqah buat blog Fiqah nih.. nama baru.. sebab entah.. tertiba suka nama tuh.. nama manja lah kan.. yewlah takut tak ada masa nak layan dia time busy boleh manja-manja dengan dia.. eh?? perluke?? kbhaii :P

so jom chekidaudddd wajah lama Bumble Bee dan baru beliau.. dapat memikat hati dan sanubari ke idop.. 
ihik :P


  
*lama punya.. comel sebab ada gambar Fiqah rasa nya.. eh?? *ayat mintak penampar.. HAHA :p 

NAK YANG BARU KE?? Kejap nak buat transformasi Megan Fox.. HAHA

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

loanding..........

TADAAAAAAAAA.....



amacam?? macam budak kan?? apa komen anda??
*maluuuu ^_^

p.s : sebarang komen dari anda semua..amatlah diperlukan :") mana lah tahu kan anda ada pendapat anda sendiri.. jom lah share.. Fiqah amat memrlukan komen dari anda.. anda suka yang mana.. yang baru atau yang lama.. *eh macam buat iklan dalam tb jerkk.. HAHA :p 

7 comments:

  1. Replies
    1. heee.. thanks :) sy x ambik apa2 tempahan.. belum masanya lagi. :) sory

      Delete
  2. wah, okay lah jugak. banyak pembaharuan hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tpi still xleh lwn blog orang tuh.. hehehe :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. terima kasih atas pujian itu.. sgt2 hargainya :")

      Delete