Thursday, November 29, 2012

The End Story Of the Year.. Good Bye :")

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.. :) 


ALHAMDULILAH.. Finally SPM is over.. yeahh
and now I"m officially as LEPASAN SPM :') 

ramai orang cakap kalau dah SPM mesti.. mesti rasa sayang nak tinggal sekolah.. and now Fiqah mengaku.. memank.. memank sayang nak tinggal sekolah.. sayang nak tinggalkan kenangan yang kami semua cipta di sekolah selama bertahun-tahun lamanya.. susah senang kami bersama.. study sama-sama.. makan sama-sama.. main sukan sama-sama.. gelak sama-sama.. nangis sama-sama and kena marah pom sama-sama.. denda pom sekali.. :") YA ALLAH susahnya nak tulis entry nih..

tapi hari nih..bila jam dah berdetik pukul 12 tengah hari tadi aku langsung tak rasa happy.. hantar kertas dekat pengawas pom macam teragak-agak.. macam tak nak hantar.. kalau boleh nak putar balik jam tuh.. tak nak hadapi perpisahan.. Fiqah pernah mention kan dulu.. yang Fiqah tak pernah dan tak akan pernah suka akan perkataan perpisahan.. but today.. Fiqah kena hadapinya lagi sekali.. arghh kemon... tak best langsung.. sungguh - sungguh tak best.. :")

memank tak di nafikan..Fiqah lega sebab SPM dan habis.. tak yah bangun dini hari lagi dah untuk baca buku.. tak perlu bangun awal lagi dah untuk bersiap-siap pergi sekolah.. tak perlu tiap-tiap malam gosok baju sekolah.. tapi dalam pada masa yang sama Fiqah sedih.. sedih sebab kena berpisah dengan kenkawan yang lain.. terutamanya my classmates 5 Gemilang 1 and my GKH friends  dan jugak kawan2 yang lain :") mesti aku akan rindu kenangan yang pernah kami cipta.. gelak nangis semua nya kami lakukan bersama.. ke ada yang gelak sorang-sorang.. hikhikhik :P

tapi Fiqah yakin even kami dah tak bersekolah lagi next year.. ukhwah antara kitaorang kuat sangat.. macam adik beradik.. semuanya memerlukan antara satu sama lain.. insha ALLAH :") Even kitaorang busy macam mana pom.. kitaorang pasti akan cari jalan untuk chill up together.. :") insya ALLAH

so lets enjoy our last moment of this year.. :")










* cikgu lelaki tuh ketua pengawas peperiksaan kami.. such a sporting guy :") 

semoga ukhwah antara kita akan kekal sampai bebila..insha ALLAH.. miss you  and love you guys so much :") ingat aku selalu tau.. a big hug for you guys.. opsss just for a girl.. lelaki no okey :") kenang daku dalam doa mu yew.. arghh.. :")


p/s : sewaktu aku tulis entry nih.. hujan turun dengan lebat kat luar sana :") macam tahu-tahu kan gelora hati kami semua malam nie :") btw ramai kawan2 aku tak ada dalam entry nih.. kalau boleh memank aku nak letak semua.. tapi korang takde saat2 terakhir kita.. sebab ada yang tak exam hari nie.. :") tapi tak pe.. wajah korang semua dah aku sematkan dalam hati.. insha ALLAH aku tak lupa sampai bebila.. :") 


14 comments:

  1. ni yg x suke ni masuk blog dgr rentak lagu sedih pastu entry ade pic kengkawan skolah. nak nanges bleh.waaa aku rindulah zmn skolah akuu

    ReplyDelete
  2. sengaja sebenarnya letak semua tuh.. nak kasi fell.. nanti blh buat kenang kenangan :") kan.. aq yang bru beberapa jam berpisah dah mula rasa rindu

    ReplyDelete
  3. siap conteng baju tu.. :) i follow http://yieweezer5915.blogspot.com/ blogwalking :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tulah.. yg baling sirap and tepung pom ada.. tpi x upload.. biar jadi kenangan antara kami jer.. heheh :")

      Delete
  4. done follow! Lepas ni boleh la jadi blogger sepenuh masa sementara masuk IPT ye?
    http://amgyver.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. nampak gayanya mcm tulah.. sambil2 tanam anggur buat sara diri.. hahah lOl :P btw thanks for follow

      Delete
  5. Selamat menempuh Alam baharu...

    ReplyDelete
  6. jemputlah singgah ke blog saya ye.. semoga berjaya dalam hidup dan berjaya dengan blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah nanti sy singgah :) terima kasih..

      Delete
  7. Dah habis SPM is fun!
    Habis skolah yang tak best!!
    You're going to miss school.. A lot!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh.. setuju..
      baru 2 hari jdi bdk lepasan SPM tapi dah mula rindukan kenangan di sekolah :")

      Delete
  8. teringat time dulu2..
    teringat kat kengkawan lama..
    rindunya....

    ReplyDelete